Sem Break ^^


Image result for we bare bears gif

Hi there,  so, macam biasa, i buat comeback ni sebab tengah sem break!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehee, tapi tu lah cuti dua minggu je. Next sem, dah jadi senior ;) So, i would like to share, sem lepas, the worst sem everrrr... sebab terlampau busy nak mati dengan subjek semua susah2, yess dengan event tak habis2.. Paling teruk sekali, aku x dapat urus masa dengan betul. Sebabnya, dengan test, assignment semua datang sekali gus, dengan event tak habis2. Lepastu, i dont know why pengurusan tetiba nak cut elektik bagai dekat asrama, lagi stress sebab kena berjaga malam siapkan assignment. Katanya nak jimat elektrik. Yes, sepanjang 2 tahun aku dekat sana, sem lepas paling penat sekali. Bayangkan la, aku x sempat nak curi masa untuk tengok kdrama. Tu paling sedih haha..

So masa sem break ni lah, masa nak layan semua kdrama yang dah lepas. hahaha. Anyone ada cadangan kdrama yang best? I baru lepas layan Hwayugi. Aku boleh bagi rate 9.9/10 hehe..

Next entry, kalau i buat review pasal satu toner ni nama "Miracle Toner by Some By Mi" okay tak?hehe

Okaylah, tu je kot nak luah. Thank you for your time :D


10 comments:

  1. done followback ye akak Sofea :)
    note: cbox is error, so i write here!

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dik dan layan drama korea puas2..teringat macam akak dulu dulu..
    http://eiydaasaari.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. buatlah tauuu review tuu !! nak tau jugak sebab nampak ramai orang cakap best <3

    ReplyDelete
  4. Sama la sem break kita.. 2 weeks je.. huhu

    ReplyDelete
  5. Wa..busy and penatnya tu. Btw, kita pun layan kdrama tapi tak ingat tajuk drama hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ala kenapa tak ingat? kalau tak dh boleh share. boleh saya tengok hehe

      Delete

Feel free to add a comment. Thank you!