Instashop


Assalamualaikum dan hai kepada kawan2 blog smua. Tujuan saya tulis post ni sebab nak promote instashop saya. Mohon jasa kawan2 semua follow dan boleh la usha2 barang yang saya jual. Tolong sangat2. Taknak beli pun follow je. Tapi kalau nak beli pun okay jugak hehe. Ni untuk assignment saya. Mohon sangat jasa baik awak2 semua promote insta ni dekat kawan2. Saya jual murah2 je. Harga terbaik dari ladang. Banyak barang2 yang comel yang boleh dijadikan hadiah untuk kawan-kawan, ibu/ayah, adik/kakak. Tak rugi dan menyesal kalau awak beli. Akan di update banyak barang2 lagi. Antaranya baju, makeup brush, cute bag, cute umbrella dan banyak lagi. Boleh usha2 (@helianthus.my) . For more info, dm me or email at (bysunflower98@yahoo.com). Thank you for your support. 

  

 

Okay. Ni antara barang2 yang akan diupdate. Cantik kan ? hehe. Apa lagi? Follow okay untuk more update. Bagi yang takde insta, nanti saya update page facebook saya. Thankyou :*


15 comments:

  1. Comelnya! Macam best je ^^

    Done follow back. Thanks sofea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,terima kasih. Jemput follow ye :) nanti akan update barang2 lagi

      Delete
  2. good luck ya untuk instashopnya.. fighting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. jmput follow ya :)

      Delete
  3. wahhhh... cute nya instashop awak, goodluck ya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksh awk :D jemput follow ya. sy bagi harga kasih sayang ^^

      Delete
  4. alaaa banyak nya barang comel comel nnt sy usha :3 hihi Btw goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. jemput follow ye. Terima kasih ^^

      Delete
  5. your blog is so cute!! i couldnt reach ur cbox so im dropping my comment here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thankyou. oh, cbox problem. :(

      Delete
  6. wahhh teringin jugak nak buka insta shop.

    http://mingyusunbaenim.blogspot.my/2017/12/the-reason-why-aqilah-plays-hockey.html

    ReplyDelete
  7. Heje saya pun buat instashop as dropshoip

    ReplyDelete

Feel free to add a comment. Thank you!