I'm Back

Image result for park seo joon

I'm back . Yes, sem 2 aku tersangat busy. Macam2 event, assignment. Ya Allah stress sangat2. 4 bulan aku xada masa langsung nak jenguk blog sendiri. 4 bulan jugak tido xcukup makan xcukup rehat xcukup semua xcukup. Dengan assignment dapat group yang tak tahu la nak cakap apa. Dua otak je dari 5 otak yang bergabung buat semua tu. (stress) Cuti pun 2 minggu je. Tapi bersyukur sangat2 sebab ada la cuti walaupun sekejap. Naik sem 3 nnti mesti lagi busy. Makin lama makin busy. Tak apa, sebab ni semua untuk umi abah.

Cant wait for my result untuk sem 2 ni tapi dalam masa yang sama berdebar habis sbb rasa waktu jawab final haritu macam main2 dan xsempat study.  Tulah, diri sendiri asyik layan korea sebab stres sangat, tido la, lepak la, study pn last minute sebab xada study week punya pasal.(tu stres habis tapi puas hati la sebab dengan jayanya dapat habiskan semua paper dan dapat jawab semua tu. Walaupun tak yakin tapi at least cuba dan xtinggal sebab mana tahu ada kaitan soalan dan jawapan tu.  Apa2 pun, goodluck untuk diri sendiri. Harap2 dapat seimbang la dengan usaha tu. Aminnn. I'm working on myself, for myself, by myself. 

p/s : kepada adik2 yang tak dapat upu tu, jangan putus asa okay? rezeki ada dekat mana2. tak kisah la kita student matrik ke, diploma ke, form 6 ke apa2 lah. Jangan putus asa okay? doa banyak2. Fighting 


2 comments:

Pocket full of sunshine :)