New Year

Image result for girl with schoolbag tumblr
So esok aku dah balik kolej (sepatutnya lusa tapi saja aku nak pergi awal. Lepas2 kemas boleh rehat), maka aku pun jadi la busy sepanjang masa. Masuk tahun baru azam baru semuanya baru. Tengok jadual pun tak ada la padat sangat. Petang pun ada waktu rehat tak macam Sem 1. Tapi tulah subjek Sem 2 lagi susah. Takut pun ada nak final nanti. Dah la cuti sem 2 minggu je hmm *crying.
Mungkin blog ni nanti aku dah jarang buka. Sebab dah busy kan. Hmmm. Seriously cepat sangat2 waktu berlalu. Rasa baru je semalam habis spm. Tapi tulah hakikatnya aku dah student uni dah sekarang. Masuk tahun baru ni biasalah macam2 azam aku dah plan awal2 tahun lepas lagi. Insyaallah akan aku jayakan.

My Goals :
Solat cukup 5 waktu
Rajin belajar
Dapat result yang ditarget untuk setiap final
Positive mindset
Berjimat cermat

Kepada semua pembaca, happy new year. 

6 comments:

  1. happy new year too! and goodluck :)

    ReplyDelete
  2. good luck!

    jaga solat insyaallah terjaga la yang next 4 list n the others pun..

    ReplyDelete

Pocket full of sunshine :)