Unexpected Result

Image result for happy girl tumblr

Alhamdulillah untuk result sem 1 ni. Tak sia2 aku burning the midnight oil. Walaupun tak dapat 4flat tp dh bersyukur dah dapat sebanyak tu. Dah lepas dah target yang sebenar. Langsung tak sangka. Bersyukur sangat2 sebab haritu masa exam kepala ni serabut sangat dengan macam2 problem. Biasalah dah masuk alam universiti ni jumpa macam2 jenis manusia. Yang tu macam ni yang ni macam tu. Haihh pening kepala. Dengan haritu aku mc satu minggu banyak sangat benda yang terlepas terpaksa belajar sendiri (nasib baik dah selalu practice belajar sendiri zaman mrsm dulu). Dengan mandarin lagi (susah weh belajar bahasa orang ni) *tapi Alhamdulillah dapat A hehe. Serius tak sangka dapat sebanyak tu sbb memang aku target cukup2 makan je..  Mungkin tu yang terbaik Allah bagi secukup dengan usaha aku. Alhamdulillah... Lepastu kawan2 baik aku pun alhamdulillah cemerlang bukan main result diorang. Tak sabar nak jumpa ni diorang nanti (banyak benda nak cerita ni). Insyaallah sem 2 dan seterusnya nanti aku kekalkan result ni dan Insyallah makin menaik (hehehe). #hadiahuntukumiabah

p/s : Dream dont work unless you do!  


 

2 comments:

  1. Congrats..! End of the semester memang bnyk drama nak kena hadap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) mmg pn. Pening kepala dibuatnya haihh

      Delete

Pocket full of sunshine :)